Vrei sa stii cu ce zodie esti compatibil ?

Compatibilitatea…zodiilor


Un lucru trebuie să fie clar de la bun început: nu există zodii incompatibile. Gradul de compatibilitate indică ușurința cu care se pot înțelege două persoane din zodiile respective. Cu alte cuvinte, o conviețuire armonioasă poate exista întotdeauna, dar uneori foarte ușor și alteori mai greu sau chiar cu mari eforturi. Asta înseamnă că, dacă luăm două persoane din oricare două zodii la întâmplare, ele sunt mai mult sau mai puțin compatibile.Două persoane din zodii foarte compatibile se înțeleg cu mare ușurință, oricât ar fi de neatente, grăbite, obosite etc. Pur și simplu, ele sunt mereu „pe aceeași lungime de undă”.La cealaltă extremă, două persoane din zodii foarte puțin compatibile trebuie să fie mereu atente, răbdătoare și diplomate dacă vor să aibă o relație armonioasă. Fiecare trebuie să se „acordeze” permanent la „lungimea de undă” a celuilalt. Adică trebuie să facă un efort aproape permanent. Nu e ușor, dar se poate…Asta înseamnă că ambii parteneri sunt deștepți (înțeleg necesitatea de a face un efort pentru armonia relației) și au tărie de caracter (sunt dipuși să facă efortul respectiv). Dacă ții cu adevărat la celălalt, totul e posibil!
De secole, astrologia a fost folosită pentru a avea o idee despre viitor şi pentru a ne înţelege mai bine pe noi înşine şi relaţiile noastre.Astrologia poate fi foarte folositoare în determinarea compaibilităţii pe care o avem cu alţii. Pentru aceasta avem nevoie de semnul solar al celeilalte persoane. Odată ce îl ştim, putem folosi două metode pentru a determina compatibilitatea:
Una din metode este bazată pe cele patru semne solare ,din ce element face parte :
Semnele de foc sunt: Berbec, Leu, Săgetător
Semnele de pământ sunt: Taur, Fecioară, Capricorn.
Semnele de aer sunt: Gemeni, Balanţa, Vărsător.
Semnele de apă sunt: Rac, Scorpion, Peşti.
Ca şi regulă veţi fi compatibil cu cineva din acelaşi element.De exemplu dacă sunteţi Berbec, vă veţi înţelege foarte bine cu un Leu pentru că sunteţi amândoi semne de foc. S-au facut multe studii in legatura cu acest subiect , iar  o metodă mai exactă, puteţi folosind tabelul de mai jos. Mai întâi găsiţi-vă semnul dumneavoastră pe vertical, apoi găsiţi semnul partenerului pe orizontal. Căutaţi punctul în care se întâlnesc şi notaţi numărul şi apoi căutaţi-l in index pentru a vedea cât de bine se înţeleg cele două semne…
Tabel de compatibiliate al relaţiilor romantice …si Index:

1-2 Evitaţi această partidă
3-4 Aveţi mult de lucrat pentru ca cuplul să funcţioneze
5-6 Câteva ciocniri
7-8 Aproape perfect
9-10 Suflete pereche

Dacă ții cu adevărat la celălalt, totul e posibil!

Asa e ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Translate »