Astrologia – Pietrele pretioase benefice zodiilor de pamant

Cand te vei afla in fata unei vitrine pline cu pietre pretioase cu gandul sa alegi, cu siguranta iti va fi greu sa selectezi doar una, dar daca nu stii ce sa alegi, iata aici cateva indicii zodiacale ale pietrelor. Acestea sunt recomandari pur orientative, pentru ca adevaratul cristal nu este ales dupa zodie, ci dupa semnificatia pe care o are pentru fiecare, dupa energia pe care o transmite si dupa instinct…

Taurul apreciaza...

Guvernat de planeta Venus, Taurul este tăcut, puternic și ambițios, realist și gata oricând să treacă la acțiune. Nativii zodiei Taurului sunt personalități frumoase, încăpățânate și cu un ascuțit simț practic, asemănători celor din zodia fecioarei. Taurii sunt artiști talentați și muncitori, care sunt înzestrați de la natură cu tenacitate, inspirație și spirit organizatoric. Sunt puternici și dominanți. Au o intuiție profundă și un puternic simț al justiției.Taurilor le place să fie în centrul atenției, și caută oricând oportunități să fie remarcați de cei din jurul lor. De la natură sunt cu picioarele pe pământ și au tendința de a se mișca încet dar sigur spre scopurile pe care le urmărește, folosindu-se de forță brută sau o strategie proprie.Taurii au o gândire practică și înțeleaptă, și sunt cei la care familia sau prietenii se duc să ceară un sfat sau o a doua opinie.                                                      

PIETRE ASOCIATE ZODIEI TAURAcvamarin, Agat, Ametist, Aventurin,  Chihlimbar, Cuart roz, Cristal de stanca, Hematit, Jad, Jasp Rosu,  Obsidian, Ochi de tigru, Rubin, Smarald, Safir, Turcoaz…                                

PIETRE VERZI: Agat verde, Agat de muschi, Amazonit, Aventurin verde, , Jadeit, Jasp verde,  Smarald…                                                                        

PIETRE ROZ: Agat de Botswana, Agat roz, Cuart roz, Opal roz, Turmalina roz…      

PIETRE PATRONATE DE VENUS : Coral, Cuart roz, , Ochi de pisica, Perla, Smarald, Turcoaz . O culoare care li se potrivește foarte bine taurilor este verdele. Este culoarea care hrănește spiritul taurului și le întărește conexiunea cu natura și cu ritmul vieții. Culoare verde reprezintă creșterea și progresul. Verdele crud al primăverii, anotimpul celor născuți în această zodie, le îmbogățește legătura cu lumea din jur.De aceea, piatra principală a zodiei este smaraldul, recunoscut pentru canalizarea energiilor planetei Venus, planeta guvernantă a zodiei.Pietrele secundare a zodiei Taurului sunt de asemenea spectaculoase: cuarțul roz, safirul, apoi agatul,jadul,…Smaraldul, calmează și aduce o energie blândă, care echilibrează temperamentul taurului, calmează tendințele negative și îmbunătățește creativitatea.Cunoscut drept Piatra Dragostei și a Succesului, smaraldul deschide inima celui care îl poartă, pentru a primi dragostea în toate aspectele vieții. Smaraldul îl încurajează pe nativul din zodia Taur să dăruiască și să primească dragoste, ajutându-l să depășească obstacolele în viață.Cuarțul roz, are un efect relaxant asupra persoanei care îl poartă, așadar, va puteți simți mai calm chiar și atunci când aveți de a face cu oameni dificili sau situații grele.Denumită piatra dragostei, cuartul roz a fost folosit de-a lungul istoriei în ritualuri de căsătorie sau logodnă. Apartine familiei cuarțului, iar nuanța translucidă de roz este dată de dioxidul de silicon.        

Cuarțul roz –  îi face pe oamenii mai înțelepți și mai profunzi în relațiile de dragoste și prietenie. Cuarțul roz emană o energie care îi face pe cei care îl poartă să recunoască propria nevoie de a fi compasionați.Safirul ,este piatra transformării, a celor care vor să învețe o limbă străină nouă sau cei care vor să devină mai buni și mai puternici. Este cristalul exploratorilor, purtând energia Pământului și poate ajuta pe oricine care își dorește să evolueze. Înzestrează pe cel care îl poartă cu claritate în gândire și intuiție. De asemenea se crede că ridică moralul și atrage prosperitatii.                

Agatul, stimulează mintea și scoate în evidentă trăsăturile pozitive ale spiritului. Îl ajută pe cel care o poartă să prindă curaj atunci când este vorba despre chestiuni sentimentale și să se concentreze pe ceea ce își dorește într-o relație. Îl încurajează să se folosească de talentele pentru a avea o viață personală și profesională mai bună. Ii va ajuta pe Tauri să urmeze calea în viață care li se potrivește cel mai bine, și să înțeleagă că posibilitățile sunt nenumărate. Mai ales agata portocalie, este asociată cu stima de sine și încrederea în propriile forte.

Fecioarei ii plac...

Fecioara este o zodie de pamant, zodie feminina guvernata de planeta Marte. Nativii din zodia Fecioarei simt mereu nevoia de a-i ajuta pe cei din jur, nu neaparat din placere, ci din cauza faptului ca isi doresc mereu ca munca sa le fie recunoscuta si apreciata. Cu toate acestea, Fecioara este intotdeauna amabila, este responsabila si, mai mult decat atat, este exigenta atunci cand vine vorba de atingerea scopurilor. Bijuteriile pentru nativii din zodia Fecioara trebuie sa fie perfecte din absolut toate punctele de vedere si, mai mult decat atat, trebuie sa fie caracterizate prin simplitate, rafinament si originalitate, ceea ce inseamna ca Fecioara isi va cauta intotdeauna bijuterii deosebite.                                                      

PIETRELE ZODIEI FECIOARA : Agat de muschi, Agat de  Botswana, Amazonit, Ametist, Chihlimbar, Citrin,Cuart ,Cuart roz, Granat, Jad, Obsidian, Ochi de tigru, Onix, Opal, Perla, Piatra lunii, Safir, Sardonix.Agat natur, Aragonit, Cuart fumuriu, Hematit, Piatra lunii.                     

PIETRE PATRONATE DE MERCUR : Agat, Agat de muschi , Aventurin ,Chihlimbar, Citrin , Jad Opal, Smarald, Topaz,Turcoaz…Una dintre cele mai importante pietre pretioase specifice acestui semn zodiacal este sardonixul.Sardonixul este de culoare neagra insa prezinta straturi in degrade in culori mai deschise. Are rol protector asupra nativului care o poarta, fiind in acelasi timp aducatoare de noroc. Mai mult decat atat, Fecioarele care vor purta sardonix vor avea parte de relatii sociale, dar si profesionale caracterizate prin armonie, aceasta piatra protejand si cuplurile. Aceasta piatra pretioasa are efecte benefice in ceea ce priveste recastigarea increderii in fortele proprii, trecerea peste anumite obstacole ale vietii. Este potrivita si pentru cei care detin functii de oratori…Amazonitul , este o alta piatra pretioasa recomandata nativilor din zodia Fecioarei. Este perfecta pentru cei care au probleme de sanatate deoarece are puteri curative, insa poate fi purtata si de catre persoanele care trec prin perioade agitate sau urmeaza sa treaca prin niste teste, amazonitul avand capacitatea de a elimina nervozitatea si stresul. Topazul , este o alta piatra pretioasa deosebita potrivtia nativilor din zodia Fecioarei. Este potrivita persoanelor care ocupa functii importante de lideri deoarece ajuta la imbunatirea capacitatii de concentrare precum si a competentelor organizatorice.

Cei din zodia Capricorn...

Cei născuți în zodia Capricornului sunt muncitori și responsabili, perseverenți și ambițioși. Este semnul celor care își îndeplinesc scopurile. Capricornii posedă suficientă putere și încredere încât să muncească ani la rând pentru îndeplinirea propriilor ambiții. Cei născuți sub această zodie au talent spre analiză și reflecție.Prudența este una din principalele lor calități. În general, nu joacă riscant în viață. În relațiile profesionale, capricornul este rezervat și uneori egoist. În relațiile personale e generos, gata oricând să sară în ajutor fără ezitare.Cele mai bune pietre pentru cei născuți în zodia Capricorn.                                        

PIETRELE ZODIEI CAPRICORN : Agat, Acvamarin, Ametist, Aventurin rosu ,Cuart roz ,Citrin , Chihlimbar,Cristal de stanca, Cuart fumuriu, Granat,  Jad, Jasp Leopard, Obsidian Fulg-de-nea, Ochi de pisica, Ochi de tigru, Onix negru, Opal, Peridot, Piatra lunii ,Rubin,Safir Turcoaz, Turmalina Neagra…                                                                              

PIETRE BLEUMARIN:  Ochi de Soim, Safir…                                              

PIETRE NEGRE:  Onix negru,  Obsidian negru, Obsidian fulg-de-nea, Sardonix,  Turmalina Neagra….                                                        

PIETRE PATRONATE DE SATURN Azurit, Granat, Hematit, Obsidian, Onix, Jadeit, Opal,  Turmalina.    

Opalul. va elimina și va slabi unele din trăsăturile negative ale nativilor, cum ar fi egoismul și înclinațiile pesimiste. Piatra îi va insufla încredere în sine și îl va calma. Opalul îl va inspira să comunice cu ceilalți și îi va face mai interesant pentru cei cu care va interacționa.      

Rubinul , Il va ajuta pe Capricorn să își atingă visele legate de bunăstare și putere. Îi va aduce curaj și determinare și îl va ajuta să căștige încrederea și respectul celorlalți. Rubinul îl va proteja de invidie și îi va oferi ocazia de a forma o familie împlinită și fericită.  

Onixul , il  protejează împotriva dușmanilor și aduce noroc. De asemenea, purtat la mână, onixul apără interesele Capricornului, alungă insomniile, anxietatea și teama. Va ajuta la atenuarea defectelor Capricornului precum aroganța și egoismul său și îl va ajuta să devină mai  sensibil. Piatra îl protejează împotriva primejdiilor, accidentelor și dezastrelor.  

Granatul , va ajuta femeia Capricorn să se deschidă, să își arate sentimentele fără a-i fi teamă de părerea celorlalți. Această piatră îi va ajuta să își alunge pesimismul și să își atingă țelurile, îndrumând-o spre soluția cea mai înțeleaptă. 

Cuarțul fumuriu , le va îmbunătăți gândirea logică și abilitățile intelectuale. Acest talisman va atenua din gelozia și egoismul nativului. Îi va ajuta să se elibereze de stres și să se adapteze mai bine la schimbări…

Pietrele pretioase pot fi adevarate talismane pentru tine! De aceea, alege sa asortezi cat mai des tinutei tale bijuterii cu pietre sau cristale care sa-ti daruiasca energie si sa-ti imbunatateasca abilitatile intelectuale…si nu numai .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Translate »