Copiii…zodiacului

Copiii ...zodiacului

         Copilul Berbec,de mic, copilul tau va cauta aventura si va dori sa descopere tot mai mult, iar acest lucru se va observa in imaginatia lui bogata. Va fi interesat mereu de noi activitati, asa ca trebuie sa inveti sa tii pasul cu el. Totodata, copiii din aceasta zodie au incredere in ei, asadar poti sta linistita in privinta viitorului sau. Din pacate, cei mici pot fi si egoisti si pot dezvolta un comportament obraznic, dar aceste lucruri tin si de educatia pe care i-o vei oferi celui mic.

Copiii sunt foarte neastâmpăraţi şi deţin un focar de energie interioară care, în cazul unei proaste conduceri, poate să refuleze în vicii. Vor trebui ţinuţi mereu ocupaţi, dându-li-se chiar activităţi concrete (lucru manual), care le va domoli energia. Vor fi opriţi cu grijă de la băutură, fiindcă aceasta va putea deveni pentru întreaga viaţă o deprindere funestă. Corecţiile vor fi administrate cu mare grijă.           Daca cel mic ,,taur,, este nascut sub acest semn astral, atunci este posibil sa te bucuri de un copil atent la nevoile celorlalti, serios in ceea ce trebuie sa faca. Daca prima calitate il va ajuta in dezvoltarea emotionala, a doua trasatura il va ajuta la scoala si, mai tarziu, la locul de munca. In felul acesta oamenii vor capata mai usor incredere in el si va fi apreciat. Cu toate acestea, este posibil sa fie incapatanat si agresiv in diferite situatii. Daca va invata sa isi controleze temperamentul, va ajunge o persoana minunata.

Copiii au ca defect major – încăpăţânarea – care trebuie neapărat corijată. Vor trebui îndrumaţi către artele frumoase, fiindcă posedă aptitudini înnăscute.       Pentru aceasta zodie discretia nu este punctul forte. La o petrecere s-ar putea sa auzi tot felul de povesti pe care ai prefera sa nu le afle nimeni, spuse de copilul tau. Cel mai bine este sa vorbesti cu el despre ce poate spune si de ce nu este bine sa impartaseasca si celorlalti absolut tot ce aude. Cu toate acestea, cel mic este destul de maleabil, asadar va intelege usor unele situatii si nu va trebui sa te rogi de el sa faca ceva.

Copiii apar dezordonaţi şi fără o disciplină în lucru. Părinţii vor trebui să le conducă munca şi să-l împiedice de la tendinţa pe care o au de a începe mai multe lucruri deodată. Lecturile vor trebui să fie supravegheate. Dacă se vor observa predispoziţii pentru scris şi deplasări, vor trebui să fie conduşi către o viitoare ocupaţie în legătură ca aceste predispoziţii: ziaristică, publicitate, comerţ. Pe un plan bun, cei născuţi în acest semn pot ocupa funcţii foarte variate în legătură cu scrisul, sau cu frecvente deplasări.         La fel ca cei din zodia Gemeni, copiii Rac se adapteaza usor la diverse situatii. Este foarte probabil ca un copil Rac te va asculta mai mereu si poate ca te va si ajuta atunci cand ai nevoie. Fiind guvernat de o zodie loiala, va incerca mereu sa fie alaturi de tine si sa te faca fericita. Defectul lor? Au o dispozitie schimbatoare si e posibil sa fie prea emotionali. Cu alte cuvinte, s-ar putea sa planga din orice, cand te astepti mai putin.

Copiii din fire lacomi, trebuie din vreme puşi la punct, sub raportul dietei şi a unei reguli severe la mâncare. Părinţii vor trebui să supravegheze şi anturajul copilului care îl poate înrâuri funest în cazul când este rău ales. Sensibilitatea mare faţă de cei din jur constituie izvorul acestui pericol.           Daca vei avea un copil in zodia Leu, acesta are sanse mari sa fie o persoana buna la suflet si optimista. Ambele sunt calitati importante pentru un om si il vor ajuta mult de-a lungul vietii. Bunatatea il va face sa fie apreciat de catre ceilalti, iar spiritul lui optimist iti va insenina si tie ziua. Acesta poate fi, insa, si posesiv si gelos cateodata, deoarece ii place sa fie in centrul atentiei.

Părinţii care vor avea de educat copii născuţi în semnul Leului trebuie să-l deprindă a fi modeşti, puţin cheltuitori şi să pună frâu generozităţii lor înnăscute. Vor trebui oarecum să pună stavilă unei porniri năvalnice spre distracţii, care Ie este proprie tuturor acestor copii.        Copilul tau va cauta mereu sa faca totul perfect. Il vei vedea straduindu-se mult la proiecte si, totodata, va reusi mereu sa te suprinda cu solutii inedite. Avand un simt practic dezvoltat, vei fi uimita de solutiile pe care ti le va prezenta si tie. Din cauza dorintei de perfectiune, cel mic poate fi nelinistit si prea critic, atat cand vine vorba de el insusi, cat si in privinta celorlalti.

Copiii au o tendinţă precoce la bârfeală; vor trebui corijaţi.             Fiind Balanta, echilibrul va fi important pentru copilul tau. In relatii acesta este foarte iubitor si sociabil, fiind adorat de catre prieteni si rude. La gradinita si scoala isi va face usor prieteni, asa ca pregateste-te sa inviti multi copii la aniversari! La pachet cu calitatile de mai sus vine si energia in exces. Se prea poate ca cel mic sa nu aiba stare si sa reusesti cu greu sa il calmezi sau sa il culci.

Părinţii unui copil născut în Balanţă vor trebui să întărească în odrasla lor o atitudine tranşantă, ori curat afirmativă, ori curat negativă, pentru a-l da un teren solid în manifestările vieţii de mai târziu. Vor trebui să pună de cu vreme frâu unei tendinţe de linguşire pe care, adeseori, o au copiii respectivi. Pedepsele vor trebui dozate cu măsură şi date numai în cazul greşelilor manifeste, fiindcă o observaţie sau reprimadă (pedeapsă) injustă creează un climat dramatic în tânărul suflet în care vibrează sentimentul de justiţie, care nu trebuie jignit în nici într-un fel. Educaţia copiilor trebuie îndreptată către artele frumoase, pentru care posedă aptitudini înnăscute: pictură, muzică, dans.


         Micutul tau va avea rabdare in privinta multor lucruri, ceea ce te poate ajuta pe tine, ca mama, foarte mult. In plus, este posibil ca el sa fie interesat mereu sa-i ajute pe cei din jur, asadar vei avea pe cine sa te bazezi cand vine vorba de curatenie. Cu toate acestea, exista riscul ca cel mic sa fie gelos si incapatanat. Incearca mereu sa ii acorzi atentia cuvenita si sa ii explici calm de ce nu este bine sa fie asa incapatanat.

Copiii trebuie îndrumaţi către o carieră care nu ar da ocazia unei activităţi în care cruzimea să-şi spună cuvântul. Predispoziţia este gata şi aşteaptă numai să-şi dea rodul blestemat. Vor fi supravegheaţi la jocuri, unde au adesea tendinţa să-şi asuprească tovarăşii sau să-l chinuiască. Sexualitatea timpurie poate să ducă la practici solitare. Atenţie şi sub acest punct de vedere.


        Copilului tau ii va fi greu sa iti ascunda ceva sau sa te minta. Este o persoana sincera, care iti va spune mereu ce gandeste. Il vei vedea de obicei vesel, energic, asa cum fiecare copil trebuie sa fie.Ai grija, totusi: prea multa sinceritate poate dauna. S-ar putea sa zica lucruri care pot rani alte persoane.

Educatorii copiilor din Arcaş îi vor ocupa cu sporturile care vor utiliza energia aflată în surplus şi îi vor reţine să se dea pe de-a-ntregul tovarăşilor dejoacă, care pot fi interesaţi şi speculanţi. Pot fi chiar îndrumaţi în direcţia sporturilor, unde vor înregistra adevărate succese.


           Aceasta zodie are o personalitate placuta. Va munci probabil cu drag si ii va ajuta pe ceilalti in orice au nevoie. Fiind adaptabil, el va reusi sa gaseasca un fel de a lucra cu toata lumea intr-un mod placut, avantaj pentru momentele in care va avea proiecte in echipa. Din dorinta de a ajuta pe toata lumea, este posibil sa existe momente in care va fi recalcitrant. Incearca sa il intelegi si sa ii dai timp sa se calmeze.

Educatorii copiilor din Capricorn vor trebui să le insufle un spirit de altruism şi o dăruire generoasă pentru aproape. Vor trebui să-l deprindă pe copiii respectivi la o trăire amicală cu tovarăşii lor de joacă şi cu o filantropie sufletească ce va fi purtătoare de nobile sentimente pentru viitor. Egoismul va trebui să fie înfrânt.         Este posibil sa ai un copil foarte istet, care va prinde repede informatiile. Vei vedea ca se va descurca foarte bine la scoala si te va uimi cu metodele prin care reuseste sa rezolve diferite proiecte sau situatii. Fiind inteligent, este posibil sa ia singur decizii si sa fie imprevizibil, un lucru destul de neplacut pentru ceilalti.

Educatorii copiilor, trebuie să supravegheze mediul, care poate avea o înrâurire nefastă asupra tânărului vlăstar, credul şi entuziast din fire. Va trebui sprijinit sentimentul de dăruire, care este înnăscut în copil.           Copilul tau va avea idei bune datorita spiritului intuitiv. Va cunoaste cum sa faca un lucru pentru a-l ajuta si in viitor, iar asta va fi foarte bine atunci cand va creste. In plus, empatizeaza usor cu oamenii, ceea ce il face sa fie placut de ceilalti. Din pacate, din cauza empatiei, este posibil sa fie prea emotiv. Incearca sa fii mereu langa el si sa il sustii.

Educatorii copiilor născuţi în Peşti trebuie să-l deprindă cu o riguroasă igienă şi să nu le îngăduie să bea băuturi alcoolice. Vor trebui orientaţi în domenii practice şi îndreptaţi către o muncă disciplinată.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Translate »